Caraș-Severin: Consiliul Județean a finalizat lucrările de modernizare a DJ 608B – investiție de 30 milioane lei

Caraș-Severin: Consiliul Județean a finalizat lucrările de modernizare a DJ 608B – investiție de 30 milioane leiConducerea Consiliului Județean Caraș-Severin a anunțat finalizarea lucrărilor de modernizare a drumului județean DJ 608B, tronsonul Copăcele – Zorlencior. Investiția a fost în valoare de 30.565.198 lei.

Reprezentanții administrației județene au precizat că lucrările au constat în realizarea unei noi structuri rutiere, prin carosabil, acostamente, elemente de scurgere a apelor, decolmatarea podețelor, înlocuirea podețelor, construirea de șanțuri și rigole.

„Finalizarea lucrărilor este importantă și pentru localnici, dar și pentru turiștii care vizitează județul nostru. Am demonstrat că prin consecvență și bună colaborare putem realiza toate lucrările pe care ni le propunem, în beneficiul locuitorilor județului și al celor care ne vizitează”, a adăugat Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin.

Sursa: Consiliul Județean Caraș-Severin

Articolul Caraș-Severin: Consiliul Județean a finalizat lucrările de modernizare a DJ 608B – investiție de 30 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment