Raluca Turcan a anunțat că Muzeul Național Brukenthal va oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lună

Raluca Turcan a anunțat că Muzeul Național Brukenthal va oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lunăRaluca Turcan, ministra liberală a Culturii, a anunțat că Muzeul Național Brukenthal va oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lună.

„Un cadou cultural pentru sibieni din partea Muzeului Național Brukenthal. Felicit inițiativa Muzeului Național Brukenthal, o instituţie culturală emblematică a orașului Sibiu, de a oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lună.

Este un exemplu de bună practică pentru facilitarea accesului la cultură și îi mulțumesc domnului Alexandru Constantin Chituţă, managerul Muzeului Naţional Brukenthal pentru că aduce comunitatea sibiană mai aproape de cultură.

Vă invit să descoperiți expozițiile extraordinare deschise în Sibiu”, a declarat Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursa: Raluca Turcan, Facebook

Articolul Raluca Turcan a anunțat că Muzeul Național Brukenthal va oferi acces gratuit tuturor sibienilor și pensionarilor în prima zi de joi din fiecare lună apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment