Arad: Primarul Călin Bibarț a anunțat demararea proiectului pentru o nouă pasarelă în zona Trei Insule în valoare de peste 15 mil. lei

Arad: Primarul Călin Bibarț a anunțat demararea proiectului pentru o nouă pasarelă în zona Trei Insule în valoare de peste 15 mil. leiArad: Primarul Călin Bibarț a anunțat demararea proiectului pentru o nouă pasarelă în zona Trei Insule în valoare de peste 15 mil. lei

Arad: Primarul Călin Bibarț a anunțat demararea proiectului pentru o nouă pasarelă în zona Trei Insule în valoare de peste 15 mil. lei

Primarul Aradului, Călin Bibarț, a anunțat demararea proiectului pentru o nouă pasarelă în zona Trei Insule în valoare de 15.160.300 RON cu TVA inclus, finanțare obținută prin programul Anghel Saligny.

Edilul liberal Călin Bibarț: “Suntem singura administrație care după 33 de ani am demarat proiectul pentru o nouă pasarelă în zona Trei Insule. Este o lucrare de 15.160.300 RON cu TVA inclus finanțată prin programul Anghel Saligny. Termenul de execuție este 2025, suntem momentan în grafic cu lucrările, pasarela este proiectată, autorizată, s-au turnat piloții pentru fundație. În privința podului improvizat care s-a dezmembrat menționăm faptul că acesta nu se află în proprietatea Primăriei Municipiului Arad, nu figurează în patrimoniul nostru, acesta existând din perioada de dinainte de 1989.

Prin urmare, nu putem să cheltuim bani publici pentru repararea acestuia, dar avem toată deschiderea și îi ajutăm la fel cum am procedat și în alte dăți. Între timp există o rută alternativă, prin comuna Zădăreni.”.

În privința lucrărilor la stadionul „Francisc Neuman”, acestea sunt finalizate, urmând să fie realizată recepția.

Lucrarea este estimată la 10,492,582 RON cu TVA inclus.

”Momentan se lucrează la întreținere și aplicarea tratamentelor fitosanitare, iar degivrarea funcționează în condiții optime. Lucrăm și la partea de canalizare, însă nu vor fi afectate meciurile echipei. Așa cum am promis, primul meci va putea fi jucat acasă, la sfârșitul lunii ianuarie.”, a precizat liberalul Călin Bibarț.

De asemenea, în 27 decembrie 2023 a fost semnat contractul pentru proiectul „Soluții de parcare inteligentă pentru transformarea digitală a serviciului public de parcare”.

Valoare contractului este de 3.904.183 RON cu TVA inclus, finanțat prin PNRR. Termenul de finalizare este de 12 luni, din care 2 luni proiectare și 10 luni execuție.

”În cadrul proiectului se prevăd montarea sistemelor de control acces și CCTV la toate cele opt FAST PARK-uri, montarea a două parcometre și 600 senzori pe parcările publice din zona Bulevardului Revoluției, dotarea mașinilor operatorului cu patru camere de supraveghere LPR , pentru recunoașterea numerelor de înmatriculare.”, a transmis liberalul.

Sursă: Facebook Primăria Municipiului Arad

Articolul Arad: Primarul Călin Bibarț a anunțat demararea proiectului pentru o nouă pasarelă în zona Trei Insule în valoare de peste 15 mil. lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment