Deputatul Cristian Buican: 200 de mil. lei pentru 29 de localități vâlcene pentru dezvoltarea rețelei de gaze

Deputatul Cristian Buican: 200 de mil. lei pentru 29 de localități vâlcene pentru dezvoltarea rețelei de gazeDeputatul Cristian Buican: 200 de mil. lei pentru 29 de localități vâlcene pentru dezvoltarea rețelei de gaze

Deputatul Cristian Buican: 200 de mil. lei pentru 29 de localități vâlcene pentru dezvoltarea rețelei de gaze

Deputatul Cristian Buican a anunțat că 29 de localități vâlcene vor primi de la bugetul de stat 200 de milioane de lei pentru ca edilii să ducă la bun sfârșit proiectele privind introducerea gazelor.

Vești importante pentru județul Vâlcea venite din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, condus de liberalul Adrian Ioan Veştea , și a Ministerului Energiei, coordonat de liberalul Sebastian Burduja.

Cele două instituții, ordonatoare principale de credite, au adoptat Ordinul comun prin care a fost aprobată lista cu obiectivele de investiții din județul Vâlcea privind sistemele de distribuție a gazelor naturale – inclusiv branșamentele -, precum și racordarea la sistemul de transport al gazelor naturale, așa cum este prevăzut în OUG nr. 95 din 2021 pentru aprobarea Programului Naţional de Investiții “Anghel Saligny”.

Ordinul comun emis (prin deciziile: nr 2580/12.12.2023 –MLPDA și nr. 1676/21.12.2023 – ME) vine în realizarea angajamentelor PNL de la preluarea celor doua minstere că cetățenii vor beneficia de toate serviciile de bază în comunitățile lor.

Acest ordin comun emis special pentru județul Vâlcea prevede finanțări care se adaugă acelora deschise anterior în cadrul Programului Național “Anghel Saligny”.

În acest ordin comun sunt prevăzute finanțări pentru perioada 2022-2028 în vederea realizării rețelei de gaze naturale în 29 de localități.

Președintele PNL VÂLCEA, Secretarul Camerei Deputaților, deputat Cristian Buican îi asigură și pe ceilalți primari, care au lucrat pentru elaborarea proiectelor privind introducerea gazelor, că anul acesta vor primi finanțare pentru a duce la bun sfârșit inițiativele, iar cetățenii se vor bucura de noile facilități.

Conducerea PNL Vâlcea le garantează edililor că vor găsi, ca și până acum, deplină înțelegere și sprijin la Președintele Filialei și la reprezentanții ei de la nivel central, iar proiectele pe care le-au făcut, vor primi o echitabilă finanțare.

Sursă: Facebook PNL Vâlcea

Articolul Deputatul Cristian Buican: 200 de mil. lei pentru 29 de localități vâlcene pentru dezvoltarea rețelei de gaze apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment