Maramureș: 175 milioane lei pentru dezvoltarea rețelelor de gaz din județ

Maramureș: 175 milioane lei pentru dezvoltarea rețelelor de gaz din județIonel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a anunțat că se vor dezvolta rețelele de gaz din județ printr-un proiect în valoare de 175 milioane lei. Fondurile obținute prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” vor fi folosite pentru înființarea, dezvoltarea și extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale în 33 de unități administrativ-teritoriale din Maramureș.

„Aceste investiții pentru extinderea rețelelor de distribuție a gazelor naturale, dar mai ales înființarea acestora, sunt vitale pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor.

Miniștrii liberali susțin proiectele de dezvoltare a Maramureșului, iar acest lucru este demonstrat încă o dată prin aprobarea finanțării a acestor proiecte extrem de importante pentru județul nostru și pentru bunăstarea maramureșenilor”, a precizat liderul liberal.

Sursa: Ionel Bogdan

Articolul Maramureș: 175 milioane lei pentru dezvoltarea rețelelor de gaz din județ apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment