Deputatul Marian Crușoveanu: Simplificarea procesului electoral pentru alegeri mai eficiente

Deputatul Marian Crușoveanu: Simplificarea procesului electoral pentru alegeri mai eficienteDeputatul Marian Crușoveanu a anunțat faptul că Partidul Național Liberal dorește simplificarea procesului electoral și economisirea de resurse financiare.

„În acest an, toți cetățenii vor fi chemați să își exprime opțiunile, de mai multe ori, în cadrul procesului electoral, deoarece se anunță a fi anul cu cele mai multe alegeri simultane. Aceasta va reprezenta, practic, o resetare a scenei politice, anticipându-se că vom avea cel mai agitat an electoral din istoria modernă a României.

În acest context, devine esențial să acordăm o atenție sporită modului în care se desfășoară procesul electoral. Scopul este să încurajăm participarea la vot, dar și să reducem posibila oboseală electorală. De aceea, consider că tema comasării alegerilor este deosebit de importantă și necesită o analiză atentă din partea partidelor politice.”, transmite Marian Crușoveanu, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Maratonul electoral, în loc să aducă avantaje românilor, poate submina pilonul principal al democrației – reprezentativitatea. Prin urmare, comasarea alegerilor merită o analiză atentă.”

Sursa: Facebook Marian Crușoveanu

Articolul Deputatul Marian Crușoveanu: Simplificarea procesului electoral pentru alegeri mai eficiente apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment