Cluj-Napoca: Skatepark indoor pentru tinerii clujeni admiratori ai sporturilor extreme

Cluj-Napoca: Skatepark indoor pentru tinerii clujeni admiratori ai sporturilor extremeEmil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a anunțat o nouă zonă de recreere sigură pentru tineri.

”După multiple propuneri primite din partea clujenilor de toate vârstele, am luat decizia de a promova în bugetul Primăriei Cluj-Napoca pe anul 2024 construcția unui skatepark de interior care să completeze celelalte skateparkuri de exterior pe care le avem deja în municipiu – Skatepark Rozelor și Skateparkul din Baza sportivă „La terenuri”.

Acest skatepark de interior ar urma să fie utilizat în special în timpul iernii sau în perioada anotimpului ploios pentru a completa infrastructura sportivă și de recreere a orașului, integrându-se cu alte posibilități de a face mișcare.

După analizele pe care le-am efectuat în Primărie, ar fi posibile deocamdată cel puțin 3 locații pe care să le avem în vedere – acestea sunt, în ordine aleatoare: Baza sportivă Gheorgheni, Baza sportivă „La terenuri”, Parcul Detunata.”, a precizat liberalul Emil Boc.

Sursă: Facebook Emil Boc

Articolul Cluj-Napoca: Skatepark indoor pentru tinerii clujeni admiratori ai sporturilor extreme apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment