Primarul Ciprian Ciucu: Implementăm conceptul de oraș-parc în tot Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu: Implementăm conceptul de oraș-parc în tot Sectorul 6Primarul Ciprian Ciucu: Implementăm conceptul de oraș-parc în tot Sectorul 6

Primarul Ciprian Ciucu: Implementăm conceptul de oraș-parc în tot Sectorul 6

Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu a anunțat implementarea conceptului de oraș-parc în tot Sectorul.

”Estimez ca pe la sfârșitul lunii martie să finalizăm Drumul Taberei. În Militari deja este în implementare și am dat deja în lucru (e în proiectare) Calea Crângași și Prelungirea Ghencea.

Tehnologia folosită este ca și cum ai face un parc nou: aducem pământ fertil, tragem irigații, punem iluminat public, mobilier stradal, plantăm arbori și plante perene autohtone (trandafiri, lavandă, magnolii etc.).

Și vorbim de hectare nu de amenajări punctuale. Folosim exclusiv culori întâlnite in natură: verdele plantelor, maroul pământului, griul sau bejul pietrelor.

Conceptul prinde și atrage. Săptămâna trecuta când era cald, deja oamenii umpluseră aceste spații deși lucrările nu sunt finalizate. Abia aștept primăvara!”, a transmis liberalul Ciprian Ciucu.

Sursă: Facebook Ciprian Ciucu

Articolul Primarul Ciprian Ciucu: Implementăm conceptul de oraș-parc în tot Sectorul 6 apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment