Iași: Primarul comunei Holboca Neculai Pamfil a prezentat stadiul proiectului privind realizarea primei creșe din localitate

Iași: Primarul comunei Holboca Neculai Pamfil a prezentat stadiul proiectului privind realizarea primei creșe din localitateNeculai Pamfil, primarul comunei Holboca din Iași, a prezentat stadiul proiectului privind realizarea primei creșe din localitate.

“Creșa noastră prinde culoare. E prima creșă de stat construită vreodată în comuna noastră, o investiție îndelung așteptată de comunitate. Știu că mulți părinți și viitori părinți așteptau cu nerăbdare noutăți despre acest proiect. Lucrările sunt în termen, stadiul acestora fiind acum la 75% grad de realizare. Urmează să fie finalizate vara aceasta, iar în toamnă o dăm în folosință”, a declarat edilul Neculai Pamfil.

Conform liberalului, creșa va fi predată către Inspectoratul Școlar Județean și va funcționa sub administrarea Școlii Dancu. De înscrieri se va ocupa Școala (le vom anunța din timp), iar de angajări se va ocupa Inspectoratul, posturile aferente urmând să fie scoase la concurs, după finalizarea procedurii de predare.

„Proiectul înseamnă o investiție de aproximativ 1,1 milioane de euro, din care 100.000 de euro reprezintă contribuția noastră, de la bugetul local, iar 1 milion de euro sunt bani nerambursabili, atrași în comunitate de la Ministerul Dezvoltării. Din septembrie, creșa va găzdui până la 50 de prichindei într-un spațiu modern și prietenos cu micuții”, a transmis primarul liberal al comunei Holboca.

sursă: PNL Iași, Facebook

Articolul Iași: Primarul comunei Holboca Neculai Pamfil a prezentat stadiul proiectului privind realizarea primei creșe din localitate apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment