Deputatul Cristina Burciu: Creșterea economică din investiții va aduce o creștere semnificativă a calității vieții cetăţenilor

Deputatul Cristina Burciu: Creșterea economică din investiții va aduce o creștere semnificativă a calității vieții cetăţenilorDeputatul Cristina Burciu a anunțat faptul că Partidul Național Liberal se va implica activ în scopul definitivării procesului de reformă a statului, un demers necesar evoluției sustenabile a României, care a fost amânat nejustificat timp de 30 de ani.

„Guvernul susținut de PNL a inițiat un program complex privind ordonarea cheltuielilor publice, astfel încât un procent semnificativ din buget să fie destinat investițiilor în cele mai importante domenii, Sănătatea şi Educaţia, precum și pentru creșterea salariilor cadrelor didactice, așa cum ne-am angajat în fața oamenilor.

Trebuie să remarcăm că anul trecut, pentru prima dată în ultimii ani, creşterea economică a României a rezultat într-un procent mai mare din investiţii, nu din consum, așa cum s-a întâmplat o lungă perioadă. Aceste investiţii concludente pot fi observate de fiecare român, mai ales în infrastructura de transport şi în dezvoltarea afacerilor, respectiv segmentele economice care creează noi locuri de muncă, stabile și bine plătite. În consecință, Executivul și-a fixat drept ținte primordiale pentru acest an continuarea obiectivelor investiționale, mai ales în infrastructura mare.”, transmite Cristina Burciu, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Sunt convinsă că toate aceste previziuni optimiste, perfect realizabile și argumentate prin fapte concrete, vor permite în continuare modernizarea și dezvoltarea României la toate nivelurile, astfel încât să devenim o țară puternică, respectată, cu o creștere semnificativă a calității vieții cetăţenilor săi.”

Sursa: Facebook Cristina Burciu

Articolul Deputatul Cristina Burciu: Creșterea economică din investiții va aduce o creștere semnificativă a calității vieții cetăţenilor apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment