CJ Constanța: Întâlnire de lucru pentru securitatea și necesitatea implementării unui plan pentru consolidare a securității la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență

CJ Constanța: Întâlnire de lucru pentru securitatea și necesitatea implementării unui plan pentru consolidare a securității la nivelul Spitalului Clinic Județean de UrgențăPreședintele Consiliului Județean Constanța anunță că a avut o întâlnire de lucru cu șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, managerul SCJU Constanța și Președintele CA al SCJU Constanța referitor la nivelul de securitate și necesitatea implementării unui plan pentru consolidare a securității la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

,,Siguranța și securitatea spațiilor instituționale este vitală pentru desfășurarea în condiții optime a activității, protejarea vieților omenești și a bunurilor. Plecând de la această premisă, am discutat despre nivelul de securitate și necesitatea implementării unui plan pentru consolidare a securității la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Discuțiile s-au purtat în cadrul unei întâlniri de lucru cu șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța, domnul colonel Cristian Mihail Amarandei, managerul SCJU Constanța, Ionuț Ionescu și Președintele CA al SCJU Constanța, Sorin-Viorel Ciutureanu. Am stabilit importanța colaborării cu specialiști pentru întocmirea unui plan detaliat de securitate la incendiu, acoperind aspecte esențiale precum planul releveu, instalațiile de stins, amplasarea hidranților și evaluarea tabloului electric.

Pentru elaborarea și implementarea unui astfel de plan, s-a stabilit un interval estimat de 4-8 luni, în timpul căruia prestatorul va defini elementele critice, zonele de risc și va propune soluții.

După încheierea acestui proces, proiectul va fi prezentat Inspectoratului pentru Situații de Urgență, având un rol esențial în procesul decizional pe această temă.

Dincolo de obligațiile ce ne revin, în conformitate cu reglementările legale în vigoare, asigurarea unui plan solid și eficient de securitate este o obligație morală față de siguranța celor dragi, a angajaților instituției și a întregii comunități.”, declară președintele CJ Constanța Mihai Lupu pe pagina sa de Facebook.

Articolul CJ Constanța: Întâlnire de lucru pentru securitatea și necesitatea implementării unui plan pentru consolidare a securității la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment