Președintele CJ Iași Costel Alexe a anunțat că CNAIR a făcut un pas important pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru drumul care va lega Autostrada A8 de Aeroportul Internațional Iași și Spitalul Regional de Urgentă Iași

Președintele CJ Iași Costel Alexe a anunțat că CNAIR a făcut un pas important pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru drumul care va lega Autostrada A8 de Aeroportul Internațional Iași și Spitalul Regional de Urgentă IașiCostel Alexe, președintele CJ Iași, a anunțat că CNAIR a făcut un pas important pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construcției drumului care va asigura legătura între Autostrada A8 Târgu Neamț-Iași-Ungheni, Aeroportul Internațional Iași și Spitalul Regional de Urgentă Iași.

Liberalul a precizat că documentația urmează să fie validată de către ANAP, după care va fi lansat în licitație contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, ce va fi finanțat prin fonduri europene nerambursabile și care va avea o durată de 12 luni.

„Noi, administrația liberală de la Iași, cu sprijinul guvernului liberal, ne ținem de promisiune. Vom construi infrastructura rutieră care să conecteze principalele obiective de Autostrada A8 și să faciliteze accesul ieșenilor la SRU și la IASI Airport. Printr-un efort comun și un parteneriat onest DezvoltamIasul”, a declarat Costel Alexe, Președintele CJ Iași.

sursă: Costel Alexe, Facebook

Articolul Președintele CJ Iași Costel Alexe a anunțat că CNAIR a făcut un pas important pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru drumul care va lega Autostrada A8 de Aeroportul Internațional Iași și Spitalul Regional de Urgentă Iași apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment