Timiș: avansează lucrările la Piața Agroalimentară din Dudeștii Vechi – se toarnă placa de beton. Investiție de 4 milioane lei

Timiș: avansează lucrările la Piața Agroalimentară din Dudeștii Vechi – se toarnă placa de beton. Investiție de 4 milioane leiBono Cucalan, primarul comunei Dudeștii Vechi, a anunțat că lucrările la Piața Agroalimentară din comunitate avansează, turnându-se placa de beton de deasupra acesteia. Liberaul a precizat că investiția are o valoare de aproximativ 4 milioane lei.

„În prezent, focusul este pe turnarea plăcii de beton de deasupra, ultimul pas în cadrul acestei etape esențiale. Urmează lucrările la pereți, amenajarea interioară, precum și realizarea parcării și a trecerii pietonale sub pod.

Odată finalizată, Piața Agroalimentară va reprezenta un motor al economiei locale, oferind sprijin atât producătorilor noștri dedicați, cât și comunității care va avea acces direct la produse locale, proaspete și de înaltă calitate”, a precizat edilul liberal.

Sursa: Primăria Dudeștii Vechi

Articolul Timiș: avansează lucrările la Piața Agroalimentară din Dudeștii Vechi – se toarnă placa de beton. Investiție de 4 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment