Ligia Deca: Un nou contract semnat pentru un campus de învățământ dual, de data aceasta în Giurgiu

Ligia Deca: Un nou contract semnat pentru un campus de învățământ dual, de data aceasta în GiurgiuLigia Deca, ministra liberală a Educației, a semnat astăzi nn nou contract semnat pentru un campus de învățământ dual, de data aceasta în Giurgiu.

”Este vorba despre campusul din Giurgiu, ce are în spate un parteneriat extins, care aduce laolaltă Municipiul și Județul Giurgiu, Municipiul și Județul Călărași, precum și orașul Zimnicea, alături de Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, trei licee din Giurgiu, precum și 3 inspectorate școlare, alături de nu mai puțin de cinci operatori economici.

Sunt încrezătoare că parteneriatul pentru învățământ dual – Centru de expertiză în Regiunea Sud-Muntenia – va reuși să dezvolte un campus modern integrat, în care elevul și, ulterior, studentul să-și dezvolte competențele necesare pentru piața muncii, pentru a crește retenția tinerilor calificați în regiune”, a declarat Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ligia Deca: Un nou contract semnat pentru un campus de învățământ dual, de data aceasta în Giurgiu apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment