Caraș-Severin: finanțare de 4.3 milioane lei pentru reabilitarea drumurilor din comuna Glimboca

Caraș-Severin: finanțare de 4.3 milioane lei pentru reabilitarea drumurilor din comuna GlimbocaPetru Crîsnic, primarul comunei Glimboca, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul ”Reabilitare alei pietonale, rigole comuna Glimboca”. Investiția are o valoare de 4.309.400 lei și fondurile sunt obținute prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Prezenți la semnarea contractului au fost ministrul Dezvoltării Adrian Veștea și secretarii de stat Daniel Surdu și Alin Muntean.

„Programul Național „Anghel Saligny” este un proiect PNL ce vizează modernizarea drumurilor de interes local, înființarea sau extinderea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, de canalizare și a unor stații de epurare, înființarea sau modernizarea unor rețele inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și modernizarea de poduri și pasarele pietonale”, a transmis conducerea filialei PNL Caraș-Severin.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Articolul Caraș-Severin: finanțare de 4.3 milioane lei pentru reabilitarea drumurilor din comuna Glimboca apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment