CJ Ilfov: Vicepreședintele Voicu Vicențiu a anunțat că în doar 5 luni peste 600 de copii ilfoveni au luat startul într-un program de nutriție și sport

CJ Ilfov: Vicepreședintele Voicu Vicențiu a anunțat că în doar 5 luni peste 600 de copii ilfoveni au luat startul într-un program de nutriție și sportCJ Ilfov Vicepreședintele Voicu Vicențiu a anunțat că în doar 5 luni peste 600 de copii ilfoveni au luat startul într un program de nutriție și sport

CJ Ilfov Vicepreședintele Voicu Vicențiu a anunțat că în doar 5 luni peste 600 de copii ilfoveni au luat startul într un program de nutriție și sport

Voicu Vincențiu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că în doar 5 luni, 627 de copii și-au început călătoria către o viață sănătoasă alături de programul ,,Vreau să cresc sănătos”.

Proiectul a ajuns și în școlile din Pantelimon, Cernica și Dobroești, unde 80 de copii au făcut primii pași spre un stil de viață activ și echilibrat.

”Sub îndrumarea antrenorilor și nutriționiștilor, micuții au format echipe în sala de sport și au descoperit bucuria mișcării.

Procedura este simplă, dar impactul este imens – înscrierea pe platforma dedicată, stabilirea unui plan personalizat de alimentație și sport, antrenamente regulate, evaluare psihologică, ateliere de nutriție și psihologie.

Proiectul ,,Vreau să cresc sănătos” este o inițiativă coordonată de Consiliul Judetean Ilfov, în parteneriat cu ,,Academia de Sport și Nutriție Alexander Florescu” și Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.

Informare, conștientizare și educație – acestea sunt cele trei etape fundamentale ale programului, implementate în școli pentru a lupta împotriva obezității în rândul tinerilor.

Pentru a-i inspira să se înscrie, sportivi de performanță precum Giani Kiriță și Ionel Dănciulescu au participat la sesiunile de antrenament.

Nevoia acestui proiect este mare, iar copiii ilfoveni sunt așteptați să se alăture acestui parcurs sănătos!”, a transmis liberalul Voicu Vincențiu.

Sursă: Facebook Voicu Vincențiu

Articolul CJ Ilfov: Vicepreședintele Voicu Vicențiu a anunțat că în doar 5 luni peste 600 de copii ilfoveni au luat startul într-un program de nutriție și sport apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment