Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: investiții de 36 de mil. euro în grădinițe, școli și terenuri de sport

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: investiții de 36 de mil. euro în grădinițe, școli și terenuri de sportPreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma investiții de 36 de mil. euro în grădinițe, școli și terenuri de sport

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma investiții de 36 de mil. euro în grădinițe, școli și terenuri de sport

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că în mandatul său s-au realizat investiții în valoare de 36 de milioane de euro pentru infrastructură educațională.

”Ce înseamnă asta? Școli și grădinițe noi, școli și grădinițe modernizate, puse la punct, case de cultură, centre de cultură reabilitate, terenuri noi de sport.

Nu putem construi un viitor mai bun fără o bază solidă. Iar educația este fundamentul pentru viitorul copiilor noștri. Deci, este cea mai importantă. Tocmai de aceea este o prioritate pentru mine.

La Gruiu, de exemplu, avem grădiniță nouă cu program prelungit. Am inaugurat-o anul trecut. Este o clădire cu nouă săli de curs, bucătărie, spații mari de joacă, adăpost antiatomic.

La Bragadiru, în cartierul Independenței, grădinița cu program prelungit este aproape gata, stadiul lucrărilor este de 95%. În același stadiu este și afterschool-ul din localitatea 1 Decembrie. Vom avea grădinițe noi și la Găneasa, dar și la Ștefăneștii de Jos. Lucrările sunt la stadiul de proiectare.”, a transmis liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: investiții de 36 de mil. euro în grădinițe, școli și terenuri de sport apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment