CJ Sălaj: Investiție europeană de peste 11 milioane de lei pentru Ambulatoriul Spitalului Județean

CJ Sălaj: Investiție europeană de peste 11 milioane de lei pentru Ambulatoriul Spitalului JudețeanConsiliul Județean Sălaj anunță că patru laboratoare care deservesc Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Județean de Urgență Zalău au fost dotate cu aparatură medicală modernă printr-un proiect european.

,,Patru laboratoare care deservesc Ambulatoriul de specialitate de la Spitalul Județean de Urgență Zalău- Radiologie și imagistică, Explorări funcționale, Anatomie patologică și Analize Medicale – precum și 18 cabinete de specialitate au fost dotate cu aparatură medicală modernă printr-un proiect european implementat de Consiliul Județean Sălaj.

În valoare de 11,66 milioane de lei și derulat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, proiectul are ca obiectiv facilitarea stabilirii unui diagnostic precis și rapid, respectiv a tratamentului adecvat, creșterea accesibilității serviciilor de sănătate oferite în Ambulatoriu, concomitent cu reducerea timpilor de așteptare pentru investigații specifice.

Printre noile dotări se numără un mamograf 3D, ecografe, aparat RX, videolaringoscop, dermatoscop digital, electrocauter, aparate de terapie laser/cu unde de șoc, microscoape optice LED, cărucioare pentru tratamente și pentru transportul pacienților, trusă de enduorologie cu sistem video, cada galvanică.

Ambulatoriul integrat de specialitate al SJU Zalău este singurul ambulatoriu public din Sălaj, ce oferă pacienților servicii medicale în 24 de specialități, 15 dintre ele, unice în județ.”, transmite CJ Sălaj pe pagina sa de Facebook.

Articolul CJ Sălaj: Investiție europeană de peste 11 milioane de lei pentru Ambulatoriul Spitalului Județean apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment