Brăila: Finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru modernizarea unor străzi din comuna Berteștii de Jos

Brăila: Finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru modernizarea unor străzi din comuna Berteștii de JosPreședintele PNL Brăila, Alexandru Popa anunță că la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost semnat un contract de finanțare de peste un milion de lei, pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare străzi secundare în satul Berteștii de Jos”. Finanțarea va fi asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Primăria comunei Berteștii de Jos are în vedere un obiectiv important, care înseamnă realizarea unei șosele de centură, iar acest lucru se va obține în baza a trei proiecte diferite, care vor viza fiecare dintre cele trei sate componente.

Pentru primele două proiecte s-au semnat deja contractele de finanțare, iar pentru cel de-al treilea proiect se vor primi fonduri în perioada imediat următoare.

Valoarea totală a celor trei proiecte este de circa 4,6 milioane lei.
Îl felicit pe domnul primar Costel Capbun și pe cei din subordinea sa care au lucrat la aceste proiecte pentru faptul că au obținut banii necesari pentru punerea lor în practică.
Merită menționat că localitatea Berteștii de Jos este 100% asfaltată.

Așa cum se întâmplă și în alte localități din județ cu primari dedicați comunității, la Berteștii de Jos se vede mâna de gospodar a primarului Costel Capbun.”, declară Alexandru Popa într-un comunicat dat publicității.

Articolul Brăila: Finanțare prin PNI Anghel Saligny pentru modernizarea unor străzi din comuna Berteștii de Jos apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment