Timiș: primăria comunei Ghiroda oferă primele imagini cu noul centru de zi pentru persoanele vârstnice

Timiș: primăria comunei Ghiroda oferă primele imagini cu noul centru de zi pentru persoanele vârstniceCentru de zi Ghiroda

Centru de zi Ghiroda

Stănușoiu Ionuț, primarul comunei Ghiroda, a arătat în premieră primele imagini cu centrul de zi pentru persoanele vârstnice din localitate. Edilul a precizat că finanțarea este deja obținută prin PNRR și are o valoare de 6.994.927 lei.

„Centrul de zi a fost conceput ca un spațiu dedicat îngrijirii și susținerii comunității persoanelor în vârstă din localitatea Ghiroda. Spatiul se dezvoltă firesc pe un singur nivel, cu o volumetrie simplă, ce integrează spații prin care este promovată interacțiunea socială.

Centrul dispune de o sală multifuncțională/restaurant, oferind beneficiarilor posibilitatea de a savura mesele într-un ambient plăcut și, în același timp, de a se bucura de momente de socializare. Aici se oferă servicii medicale de bază pentru menținerea stării de sănătate, precum și programe de recuperare post-traumatice coordonate de profesioniști în domeniul fizioterapiei”, a transmis Stănușoiu Ionuț.

„În plus, centrul detine servicii de întreținere ce include diverse facilități: un salon de coafură și un cabinet de podologie, contribuind astfel la îmbunătățirea stării generale de bine a beneficiarilor.

Nu în ultimul rând, centrul va deține și o echipă mobilă de asistență medicală la domiciliu pentru persoanele care nu se pot deplasa. Prin acest proiect se aduc numeroase beneficii pentru comunitatea locală, toate având ca scop îmbunătățirea calității vieții și susținerea unei comunități sănătoase, echilibrate și incluzive”, a adăugat edilul comunei Ghiroda.

Sursa: Stănușoiu Ionuț

Articolul Timiș: primăria comunei Ghiroda oferă primele imagini cu noul centru de zi pentru persoanele vârstnice apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment