CJ Brașov: Şerban Todorică-Constantin a anunțat că lucrările de modernizare a DJ 102I încep anul acesta

CJ Brașov: Şerban Todorică-Constantin a anunțat că lucrările de modernizare a DJ 102I încep anul acestaŞerban Todorică Constantin a anunțat că lucrările de modernizare a DJ 102I incep anul acesta

Şerban Todorică Constantin a anunțat că lucrările de modernizare a DJ 102I incep anul acesta

Şerban Todorică-Constantin, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, a anunțat că primele lucrări de construcţii la DJ 102I ar putea începe chiar în această primăvară.

”În cadrul întâlnirii de lucru de astăzi, m-am bucurat de prezenţa reprezentanţilor Companiei Naţionale de Investiţii „CNI” SA, ai constructorului şi proiectantului, dar şi a conducătorilor administraţiilor publice locale impactate de acest proiect.

În cadrul acestei şedinţe am stabilit ca până marţi, 30.01., să obţinem avizul final pentru începerea procesului de execuţie a acestui obiectiv investiţional de importanţă majoră pentru judeţele Braşov şi Prahova.

În urma discuţiilor, primele lucrări de construcţii ar putea începe chiar în această primăvară, mai întâi pe acele tronsoane care nu fac obiectul procedurilor de expropriere, ca mai apoi să continue şi pe restul porţiunilor de drum, contractul având o durată de implementare de 48 de luni.

Rezolvăm punctual problemele pentru a obţine eficienţă. Pasul următor este obţinerea avizului de mediu pentru culoarul de expropriere final, aprobarea hotărârii de consiliu judeţean privind demararea procedurii de expropriere şi predarea amplasamentului către CNI, în momentul în care vom avea culoarul expropriat.

Acest drum are o lungime de 25,6 km. şi va ajuta la dezvoltarea regiunii central-sudice.”, a transmis liberalul Şerban Todorică-Constantin.

Sursă: Facebook Şerban Todorică-Constantin

Articolul CJ Brașov: Şerban Todorică-Constantin a anunțat că lucrările de modernizare a DJ 102I încep anul acesta apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment