Cluj-Napoca: 2 aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor auto

Cluj-Napoca: 2 aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor autoCluj Napoca 2 aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor auto

Cluj Napoca 2 aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor auto

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că Primăria Cluj-Napoca și Poliția Municipiului, prin Biroul Rutier, au încheiat un acord de colaborare pentru realizarea unor acțiuni de combatere a consumului de droguri.

”Primăria a achiziționat aparate de ultimă generație pentru depistarea persoanelor care consumă substanțe interzise, care să fie utilizate de către Poliția Rutieră în activitatea curentă. Aparatele performante minimizează testele fals-pozitive, reducând erorile din teren.

Acest parteneriat între primărie și poliție are rolul de a crește siguranța în trafic, obiectivul fiind reducerea accidentelor rutiere și evitarea tragediilor prin prevenție.”, a transmis edilul liberal Emil Boc.

Sursă: Facebook Emil Boc

Articolul Cluj-Napoca: 2 aparate de ultimă generație pentru testarea antidrog a conducătorilor auto apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment