Ligia Deca a avut o întrevedere cu Dr. Zambry Abd Kadir, ministru pentru învățământ superior în Malaysia

Ligia Deca a avut o întrevedere cu Dr. Zambry Abd Kadir, ministru pentru învățământ superior în MalaysiaLigia Deca, ministra liberală a Educației, a avut o întrevedere cu Dr. Zambry Abd Kadir, ministru pentru învățământ superior în Malaysia.

În cadrul acestei discuții, liberala precizat că a subliniat progresele înregistrate în ceea ce privește colaborarea între universitățile din cele două state, în ultimii ani fiind semnate 11 acorduri bilaterale interuniversitare.

„Am punctat, de asemenea, experiența Malaysiei în internaționalizarea învățământului superior și numărul mare de studenți pe care îl atrage, de aceea ne dorim să dezvoltăm o cooperare aprofundată în domeniul asigurării calității educației. Am speranța că, în următorii ani, fluxul de studenți, vizitele de studiu și mobilitatea academică, în genere, între cele două state vor crește în continuare. De aceea, am discutat cu Excelența Sa despre o colaborare consolidată și, în acest sens, despre finalizarea negocierilor acordului bilateral în domeniul educației”, a delcarat Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ligia Deca a avut o întrevedere cu Dr. Zambry Abd Kadir, ministru pentru învățământ superior în Malaysia apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment