Timiș: proiectul de modernizare a iluminatului public din comuna Ghiroda continuă – primăria achiziționează cele 500 de lămpi led

Timiș: proiectul de modernizare a iluminatului public din comuna Ghiroda continuă – primăria achiziționează cele 500 de lămpi ledConducerea primăriei Ghiroda a anunțat că cele 500 de lămpi led pentru realizarea proiectului de modernizare a iluminatului public din localitățile Ghiroda și Giarmata Vii vor fi achiziționate în perioada următoare.

Primăria a obținut o finanțare în valoare de 2 milioane lei pentru acest proiect, iar contractul de finanțare a fost semnat anul trecut de către edilul Ionuț Stănușoiu.

„Anul acesta, proiectul se va concretiza în teren, astfel că începând cu data de 07.02. se vor depune ofertele, urmând ca ulterior să se realizeze achiziția.

Noile becuri LED vor aduce avantaje în ambele localități, îmbunătățind vizibilitatea și siguranța pe timp de noapte. Totodată, vor contribui la reducerea semnificativă a poluării luminoase și a consumului de energie”, au adăugat reprezentanții administrației locale din comuna Ghiroda.

Sursa: Primăria Ghiroda

Articolul Timiș: proiectul de modernizare a iluminatului public din comuna Ghiroda continuă – primăria achiziționează cele 500 de lămpi led apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment