Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la Gala Excelenței ,,Împreună protejăm România”

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la Gala Excelenței ,,Împreună protejăm România”Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la Gala Excelenței ,,Împreună protejăm România”

Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la Gala Excelenței ,,Împreună protejăm România”

Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, a participat la Gala Excelenței ,,Împreună protejăm România”, ajunsă la a IV-a ediție.

Evenimentul este dedicat profesioniștilor din apărare, diplomație, energie, sănătate, industrie, agricultură, educație și cercetare, finanțe, cultură și sport, antreprenoriat, digitalizare și securitate cibernetică, oameni care contribuie la dezvoltarea țării.

”Au fost premiate personalități care s-au remarcat drept modele de bună practică, care au propus soluții și inițiative, astfel încât să poată fi depășite situații de criză cu care ne-am confruntat în ultimii ani. Am marcat prin acest eveniment împlinirea a 165 de ani de la înfăptuirea Unirii lui A. I. Cuza, cu speranța unui viitor mai bun.

Sub titlul ,,Un singur gând: România!”, Gala ,,Împreună protejăm România” a fost organizată de Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno. Felicitări organizatorilor și mulțumesc pentru invitație!”, a precizat liberalul Ștefan Rădulescu.

Sursă: Facebook Ștefan Rădulescu

Articolul Vicepreședintele CJ Ilfov Ștefan Rădulescu a participat la Gala Excelenței ,,Împreună protejăm România” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment