Viceprimarul Stelian Bujduveanu: Pe 5 februarie încep lucrările de reabilitare la linia 5, una dintre cele mai lungi şi importante linii de tramvai din Capitală

Viceprimarul Stelian Bujduveanu: Pe 5 februarie încep lucrările de reabilitare la linia 5, una dintre cele mai lungi şi importante linii de tramvai din CapitalăStelian Bujduveanu, viceprimarul municipiului București, a anunțat că pe 5 februarie vor începe lucrările de reabilitare a liniei 5, una dintre cele mai importante linii de tramvai din Capitală. În total se va moderniza o lungime de 4.3 km.

„Odată reabilitată, linia 5, sau Tramvaiul corporatiștilor, va deveni o alternativă rapidă de acces către zona de Nord şi va fluidiza traficul din zonă. Termenul de execuţie a lucrărilor este de 12 luni.

Lucrările presupun: modernizarea căii de rulare; realizarea peroanelor (care vor fi dotate cu adăposturi pentru călători, borne reflectorizante, gard pentru protecția călătorilor, stâlpi pentru supraveghere video etc); înlocuirea în totalitate a elementelor rețelei de contact; modernizarea substației electrice de tracțiune Nordului; lucrări la sistemul de iluminat public etc”, a transmis viceprimarul liberal.

Articolul Viceprimarul Stelian Bujduveanu: Pe 5 februarie încep lucrările de reabilitare la linia 5, una dintre cele mai lungi şi importante linii de tramvai din Capitală apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment