Brașov: Primarul Apafi Mihai Florin a anunțat stadiul lucrărilor grădiniței cu program prelungit din Prejmer

Brașov: Primarul Apafi Mihai Florin a anunțat stadiul lucrărilor grădiniței cu program prelungit din PrejmerApafi Mihai Florin, primarul liberal al comunei Prejmer, a anunțat stadiul lucrărilor de reabilitare a obiectivului de investiții ,,Reabilitare, Modernizare și Dotare Gradiniță cu program prelungit” finanțat prin Programul Operațional Regional, în valoare de peste 3 milioane de lei.

,,Vă prezint cu bucurie stadiul lucrărilor de reabilitare la obiectivul de investiții “ Reabilitare, Modernizare și Dotare Gradiniță cu program prelungit” din comuna Prejmer, obiectiv finanțat prin Programul Operațional Regional, în sumă de 3.952.113,68 lei, din care contribuția Uniunii Europene fiind de 2.800.850,92 lei.

Acest proiect a fost blocat independent de voința noastră mai bine de 18 luni datorită problemelor pe care le-am întâmpinat cu primul constructor.

În cursul anului 2023 s-au organizat 2 proceduri de licitație, s-a reușit semnarea contractului pentru restul de executat, iar cu siguranță anul acesta obiectivul se va da în folosință și vom avea o grădiniță cu program prelungit la standarde europene.

Suntem la stadiul în care ne apropiem de finalizarea lucrărilor de amenajare interioară, rămânând pentru perioada în care vremea va fi favorabilă, amenajarea curții cu instalația de irigat, gazon, pavaj și spațiu de joacă.

Imediat ce finalizăm amenajarea, vom demara partea de dotări interioare : mobilier, aparatură, jucării,etc.

Iată-ne acum aproape de finalizarea acestui obiectiv deosebit de important pentru comunitatea noastră!”, declară primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Articolul Brașov: Primarul Apafi Mihai Florin a anunțat stadiul lucrărilor grădiniței cu program prelungit din Prejmer apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment