Consiliul Județean Bihor va cofinanța trei proiecte de modernizare a drumurilor comunale – ajutor în valoare de 4.3 milioane lei

Consiliul Județean Bihor va cofinanța trei proiecte de modernizare a drumurilor comunale – ajutor în valoare de 4.3 milioane leiConsiliul Județean Bihor va cofinanța anul acesta trei proiecte de modernizare a drumurilor comunale. Din bugetul administrației județene vor fi folosiți 4.3 milioane lei pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Conducerea administrației județene a desemnat trei proiecte câștigătoare care vor primi finanțare din partea CJ Bihor. Astfel, în comuna Oșorhei se va reabilita drumul comunal Fughiu – Husasău de Criș – DC 44, cofinanțarea administrației județene fiind de 1.6 milioane lei; în comuna Sânnicolau Român se vor moderniza străzile și drumul comunal DC 77 Roit – Livada de Bihor, CJ Bihor finanțând proiectul cu 2 milioane lei; a treia investiție este în comuna Mădăraș unde se vor moderniza DC 94 și DC 94A Ianoșda, unde administrația județeană va finanța cu 700.000 lei.

„Consiliul Județean asigură diferența pe baza unor indicatori economici: valoarea investițiilor private și numărul locurilor de muncă generate ce au asigurată conexiunea, valorile de trafic pe drum și cofinanțarea asigurată de primării.

În cursul acestui an vom mai deschide un nou apel de proiecte. Acesta va completa finanțările la care primăriile au acces pentru modernizarea drumurilor comunale și a celor agricole din fonduri europene.

Dezvoltarea rețelei de drumuri comunale este o bază pentru dezvoltarea economică a zonei rurale (turism, ferme agricole și fabrici de procesare)”, a transmis Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Consiliul Județean Bihor va cofinanța trei proiecte de modernizare a drumurilor comunale – ajutor în valoare de 4.3 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment