Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a întâlnit în Parlamentul European cu 100 de tineri și aleși locali din județele Hunedoara, Constanța, Brăila și Teleorman

Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a întâlnit în Parlamentul European cu 100 de tineri și aleși locali din județele Hunedoara, Constanța, Brăila și TeleormanSiegfried Mureșan, europarlamentar PNL, s-a întâlnit în Parlamentul European cu 100 de tineri și aleși locali din județele Hunedoara, Constanța, Brăila și Teleorman și care fac parte din Partidul Național Liberal.

„Le-am transmis clar că Partidul Popular European – familia politică a PNL – va câștiga alegerile europene în 2024. Vom forma o majoritate proeuropeană în Parlamentul European și vom continua să apărăm interesele românilor și ale tuturor cetățenilor europeni. Vom câștiga alegerile deoarece venim cu soluții concrete la problemele oamenilor. Partidul Popular European și Partidul Național Liberali oferă soluții la problemele fermierilor, întreprinderilor și regiunilor din România și din Europa”, a declarat Siegfried Mureșan.

Liberalul a afirmat că partidele extremiste și antieuropene vor doar să destabilizeze societatea pentru a ajunge în funcții de conducere, așa cum încearcă peste tot în Europa, dar nu vin niciodată cu propuneri serioase care să ajute oamenii.

„Tocmai de aceea, partidele extremiste nu vor avea o majoritate în Parlamentul European după alegerile din 2024, iar cele care vor ajunge în Parlament vor rămâne izolate și, din fericire, nu vor putea lua decizii care să afecteze negativ România”, a transmis Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Articolul Europarlamentarul Siegfried Mureșan s-a întâlnit în Parlamentul European cu 100 de tineri și aleși locali din județele Hunedoara, Constanța, Brăila și Teleorman apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment