Timiș: primăria Dudeștii Vechi își propune în 2024 să extindă rețeaua de canalizare până la 80% din suprafața comunei

Timiș: primăria Dudeștii Vechi își propune în 2024 să extindă rețeaua de canalizare până la 80% din suprafața comuneiBono Cucalan

Bono Cucalan

Bono Cucalan, primarul comunei Dudeștii Noi, a anunțat că dorește extinderea rețelei de canalizare pentru a acoperi 80% din suprafața totală a unității administrativ-teritoriale.

„Lucrăm intens la extinderea rețelei de 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 în comunitatea noastră. În prezent, prima stradă, Blasius C. Milli, a fost echipată cu sistem de canalizare, iar acum lucrăm la extinderea rețelei pe strada Turnului. Această primă fază va fi urmată de începerea lucrărilor la stația de 𝐞𝐩𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞 de pe drumul Vălcaniului”, a transmis Bono Cucalan.

„Prin acest proiect am planificat extinderea rețelei de canalizare pe o distanță de aproximativ 7 kilometri. Pentru partea a doua a proiectului, avem finanțare deja asigurată, prin semnarea contractului de finanțare 𝐀𝐧𝐠𝐡𝐞𝐥 𝐒𝐚𝐥𝐢𝐠𝐧𝐲 în valoare de 𝟏𝟕 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐑𝐎𝐍 și ne propunem, ca în 𝟐𝟎𝟐𝟒, să continuăm lucrările pentru acoperirea a aproximativ 70-80% din suprafața comunei. Ultima etapă, a treia, va fi finanțată prin intermediul AFM.

Această inițiativă este parte din angajamentul nostru de a îmbunătăți infrastructura locală și de a asigura servicii esențiale pentru toți locuitorii comunei noastre. Vom continua să vă ținem la curent cu evoluția acestor lucrări esențiale pentru dezvoltarea comunității noastre”, a adăugat edilul liberal.

Sursa: Bono Cucalan

Articolul Timiș: primăria Dudeștii Vechi își propune în 2024 să extindă rețeaua de canalizare până la 80% din suprafața comunei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment