București: Primarul Ciprian Ciucu a anunțat finalizarea construirii a 246 de locuințe sociale în Sectorul 6

București: Primarul Ciprian Ciucu a anunțat finalizarea construirii a 246 de locuințe sociale în Sectorul 6București Administrația Ciprian Ciucu a finalizat construirea a 246 de locuințe sociale în Sectorul 6

București Administrația Ciprian Ciucu a finalizat construirea a 246 de locuințe sociale în Sectorul 6

Primarul liberal al Sectorului 6, Ciprian Ciucu a anunțat că s-a finalizat construirea a 246 de locuințe sociale în sector.

Primarul Ciprian Ciucu: “Locuințele sociale pe care le-am construit arată foarte bine! 246 de locuințele sociale sunt gata. 246 de familii se vor muta anul acesta aici.

Aceste locuințe vor fi repartizate de o comisie a PS6 care analizează dosarele sociale depuse. Comisia este funcțională. Ar fi trebuit ca oamenii să se fi mutat deja, dar birocrația PMB este fabuloasă și ne-au întârziat prea mult avizele și autorizațiile pentru a branșa blocul la gaze, apă, canalizare și electricitate. Pe cele mai multe le-am depășit (nu fără cântec) și am contractat lucrările pentru aceste branșamente.

Întarzieri mai sunt doar la o comisie de coordonare pentru utilități a PMB care trebuie să emită un aviz pentru ca noi să putem depune cererea pentru a primi autorizația de construire pentru acest branșament de la dl. Primar General. Kafka.

Aș fi vrut să se întâmple lucrurile mai repede, am tras de toți, de la proiectanți, directori ai Distrigaz, Apanova, Enel etc și la funcționari din PMB.”.

Sursă: Facebook PNL Sector 6

Articolul București: Primarul Ciprian Ciucu a anunțat finalizarea construirii a 246 de locuințe sociale în Sectorul 6 apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment