Secretarul de stat din Ministerul Educației Sorin Ion a fost numit candidatul PNL la Consiliului Județean Dâmbovița

Secretarul de stat din Ministerul Educației Sorin Ion a fost numit candidatul PNL la Consiliului Județean DâmbovițaPreședintele PNL Dâmbovița, Virgil Guran, l-a prezentat în conferință de presă, pe candidatul oficial al Partidului Național Liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, secretarul de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion.

Profesorul Sorin Ion, secretar de stat în Ministerul Educației, va fi candidatul PNL Dâmbovița pentru Consiliul Județean Dâmbovița, la alegerile locale din 2024. Acesta a fost prezentat oficial drept candidat, în conferința de presă a PNL Dâmbovița.

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:

„La alegerile locale din acest an, PNL Dâmbovița participă cu o echipă foarte puternică, oameni competenți, profesioniști, dar mai presus de toate oameni ai comunității! Sorin Ion este candidatul PNL Dâmbovița pentru Consiliul Județean Dâmbovița, un om cu experiență și competențe, un profesionist înzestrat cu viziunea necesară pentru a ghida județul nostru către prosperitate și pentru a pune Dâmbovița pe harta DEZVOLTĂRII! Sorin Ion este cel mai potrivit să preia conducerea Consiliului Județean. Este un om al faptelor, s-a dedicat domeniului său, și-a pus abilitățile în slujba comunității, promovează inovația, educația și echitabilitatea!

A țintit excelența în educație, a format generații întregi, a evoluat treptat și pe principii sănătoase, a promovat un management eficient și din postura actuală în Ministerul Educației a pus umărul la reformarea sistemului educațional, coloana vertebrală a țării. Sorin Ion nu iubește tronul, nu se va cocoța pe funcții, ca alții! Este omul dialogului autentic, al cooperării, omul de echipă! Ne-am săturat de povești și promisiuni, iar alături de Sorin Ion venim cu lucruri concrete, cu obiective clare pentru a scoate Dâmbovița din SĂRĂCIE!

Este momentul proiectelor mari și este momentul să echilibrăm județul, să eliminăm prăpastia între mediul urban și mediul rural. Întreaga organizație îl susține și împreună cu el vom aduce schimbarea în Consiliul Județean Dâmbovița. Îi vom trimite acasă pe cei care au pus stăpânire pe județ și vom clădi împreună un județ pe care cu toții să-l numim ACASĂ!”.

„Am ales să candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la alegerile locale din 2024. Este o onoare să fiu nominalizat de către colegii mei liberali, pentru mine reprezintă o recunoaștere a muncii și rezultatelor mele profesionale, dar și politice. Când, în unanimitate, colegii își cer să îi reprezinți, nu poți să te simți decât onorat.

Încrederea lor în abilitățile mele profesionale și ca om politic mă bucură, mă responsabilizează și mă obligă, în același timp. Urmează o perioadă intensă, cu multe runde de alegeri, dar ne vom atinge obiectivele în 2024.”, a precizat actualul secretar de stat în Ministerul Educației.

Profesor de matematică, fost director de școală și liceu, fost inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, iar în prezent secretar de stat în Ministerul Educației, Sorin Ion va candida din partea Partidului Național Liberal Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, la alegerile locale de anul acesta.

Sursa: stirilafix.db

Articolul Secretarul de stat din Ministerul Educației Sorin Ion a fost numit candidatul PNL la Consiliului Județean Dâmbovița apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment