CJ Iași: Se modernizează drumurile în comuna Costuleni cu finanțare obținută prin Programul Național de Investiții„Anghel Saligny”

CJ Iași: Se modernizează drumurile în comuna Costuleni cu finanțare obținută prin Programul Național de Investiții„Anghel Saligny”Costel Alexe, președintele CJ Iași, a anunțat că se modernizează drumurile în comuna Costuleni cu finanțare obținută prin Programul Național de Investiții„Anghel Saligny”.

“Alături de Secretarul General Adjunct al Guvernului României, Lucian Rusu, primarul comunei Costuleni, Dodan Mirică, a semnat contractul de finanțare din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în sumă totală de 11,5 milioane de lei pentru realizarea obiectivului de investiții „Modernizare drumuri de interes local în comuna Costuleni”. Valorea totală a acestui proiect este de 12,6 milioane de lei.

Mă bucur că reușim să investim în comunitățile rurale din județul nostru tocmai pentru a elimina diferențele resimțite de cetățeni față de tot ceea ce înseamnă mediul urban. Astfel, PNI “Anghel Saligny” devine un instrument real pentru dezvoltarea și modernizarea comunelor, alături de alte proiecte realizate cu sprijinul fondurilor europene.” a menționat Costel Alexe, Președintele Consiliului Județean Iași.

Articolul CJ Iași: Se modernizează drumurile în comuna Costuleni cu finanțare obținută prin Programul Național de Investiții„Anghel Saligny” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment