Maramureș: primăria Mireșu Mare a finalizat reabilitarea și modernizarea grădiniței din Tulghieș. Investiție de 2.5 milioane lei

Maramureș: primăria Mireșu Mare a finalizat reabilitarea și modernizarea grădiniței din Tulghieș. Investiție de 2.5 milioane leiGrădinița din Tulghieș

Grădinița din Tulghieș

Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare, a transmis că proiectul privind reabilitarea și modernizarea grădiniței din Tulghieș s-a încheiat cu succes. Investiția are o valoare de 2.5 milioane lei.

„Am reuşit şi trecerea grădiniţei la program prelungit după demersuri la Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş pentru revizuirea normelor didactice ale educatoarelor şi salarizarea personalului.

Rezultatul: copii nu mai pleacă din satele noastre la alte grădiniţe, ba chiar se înscriu mai mulţi decât înainte”, a transmis Ioan Mătieș.

„Proiectul a beneficiat de finanţare din fonduri europene, la care s-a adăugat o co-finanţare substanţială din fonduri naţionale.

Asemenea proiecte co-finanţate prin fonduri europene înseamnă o şansă în plus pentru dezvoltare şi o viaţă mai bună”, a adăugat edilul liberal.

Sursa: Ioan Mătieș

Articolul Maramureș: primăria Mireșu Mare a finalizat reabilitarea și modernizarea grădiniței din Tulghieș. Investiție de 2.5 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment