Mircea Fechet: A fost publicată o nouă listă cu aproximativ 10.000 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023

Mircea Fechet: A fost publicată o nouă listă cu aproximativ 10.000 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023Mircea Fechet, ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat că a fost publicată o nouă listă cu aproximativ 10.000 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023.

„Sunt deja peste 19.000 de viitori prosumatori care au primit aprobarea de a instala panouri fotovoltaice. Interesul pentru Casa Verde Fotovoltaice este extrem de mare și în acest an când avem un buget record de 2 miliarde de lei pentru persoane fizice. La acestea se adaugă 250 de milioane de lei pentru unități de cult și instituții publice din domeniul asistenței sociale.

Așa cum am mai spus, ne oprim doar atunci când vom avea panouri fotovoltaice și pe ultimul acoperiș din România”, a declarat Mircea Fechet, ministrul liberal al Mediului, Apelor și Pădurilor.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Articolul Mircea Fechet: A fost publicată o nouă listă cu aproximativ 10.000 de beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice 2023 apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment