Ministerul Educației a pus în consultare publică Proiectul de metodologie, precum și calendarul înscrierii la creșe, grădinițe și în serviciile complementare

Ministerul Educației a pus în consultare publică Proiectul de metodologie, precum și calendarul înscrierii la creșe, grădinițe și în serviciile complementareMinisterul Educației a pus astăzi în consultare publică Proiectul de metodologie, precum și calendarul înscrierii la creșe, grădinițe și în serviciile complementare.

„Pentru părinții de copii mici înscrierea la creșă sau grădiniță este un subiect tare important. Mi-am dorit ca, pentru predictibilitate, metodologia de înscriere, implicit calendarul, să fie disponibile cât mai devreme. Este un aspect important nu doar pentru a sublinia importanța pe care o acordăm educației timpurii, dată fiind influența acesteia în parcursul ulterior al copiilor, ci și pentru a oferi timp tuturor celor implicați – parteneri instituționali, autorități locale – să organizeze procesul ținând cont de nevoile tinerelor familii”, a spus Ligia Deca, ministra liberală a Educației.

Ministerul Educației a pus în consultare publică Proiectul de metodologie, precum și calendarul înscrierii la creșe, grădinițe și în serviciile complementare.

„În ceea ce privește înscrierile, în următoarele zile vom lansa în consultare publică și metodologia de înscriere în învățământul primar”, a transmis Ligia Deca.

Mai multe detalii aici.

sursă: Ligia Deca, Facebook

Articolul Ministerul Educației a pus în consultare publică Proiectul de metodologie, precum și calendarul înscrierii la creșe, grădinițe și în serviciile complementare apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment