Primarul Ioan Turc: Am dat startul lucrărilor la prima parcare etajată din Bistrița – investiție de 5.7 milioane lei

Primarul Ioan Turc: Am dat startul lucrărilor la prima parcare etajată din Bistrița – investiție de 5.7 milioane leiIoan Turc, primarul municipiului Bistrița, a anunțat începutul lucrărilor la prima parcare etajată din oraș. Investiția este în valoare de 5.7 milioane lei, realizată din bugetul local, și va asigura un număr de 88 locuri de parcare.

„O investiție a municipalității de 5,7 milioane lei, care prevede construirea pe strada Ion Minulescu a unei parcări etajate în regim demisol plus parter, vine în sprijinul celor care locuiesc în acest areal cu deficit de locuri de parcare.

Aleile de acces la blocuri și parcările existente în zona Ion Minulescu adiacentă cu C.R. Vivu urmează să fie reamenajate. În momentul de față, aici sunt 43 de locuri de parcare la sol, iar prin realizarea noului obiectiv se va asigura un număr de 88 locuri de parcare (incluzând și amenajarea unor locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități), care să deservească parcarea autovehiculelor rezidenților și vizitatorilor ocazionali. Aici va exista și o stație cu două posturi de încărcare pentru autovehicule electrice”, a transmis edilul liberal.

Sursa: Ioan Turc

Articolul Primarul Ioan Turc: Am dat startul lucrărilor la prima parcare etajată din Bistrița – investiție de 5.7 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment