Bihor: 31 de milioane lei pentru realizarea unui parc industrial pentru cercetare și inovare în Oradea

Bihor: 31 de milioane lei pentru realizarea unui parc industrial pentru cercetare și inovare în OradeaConsiliul Local al primăriei Oradea a aprobat indicatorii tehnico-economici, dar și depunerea spre finanțare a proiectului „Înființarea parcului de specializare inteligentă Oradea”. Investiția este în valoare de 31.733.302 lei, iar finanțarea nerambursabilă va fi în valoare de 9.580.652, fondurile urmând să fie obținute prin Programul Regional Nord-Vest 2021 – 2027.

„Parcul de specializare inteligentă Oradea este un parc industrial în cadrul căruia se vor desfășura activități de inovare, cercetare, dezvoltare experimentală, transfer de cunoștințe, transfer tehnologic al unor rezultate referitoare la produse inovatoare obținute prin activități de cercetare-dezvoltare-inovare specifice domeniilor de specializare inteligentă.

Parcul de specializare inteligentă Oradea presupune realizarea drumurilor de acces, precum și introducerea utilităților pentru 16 parcele. Astfel, vor fi introduse următoarele categorii de utilități: alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială, irigații, lucrări de alimentare cu energie electrică (de joasă și medie tensiune), sistem fotovoltaic cu 550 panouri și sistem de iluminat public”, a transmis conducerea primăriei Oradea.

Sursa: Primăria Oradea

Articolul Bihor: 31 de milioane lei pentru realizarea unui parc industrial pentru cercetare și inovare în Oradea apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment