Maramureș: președintele CJ Ionel Bogdan s-a întâlnit cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului pentru a prezenta realizările în urma colaborării cu administrațiile locale

Maramureș: președintele CJ Ionel Bogdan s-a întâlnit cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului pentru a prezenta realizările în urma colaborării cu administrațiile localeIonel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, s-a întâlnit cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului, la Târgu Lăpuș. În cadrul discuțiilor, liderul liberal a prezentat proiectele desfășurate în urma colaborării cu administrațiile locale.

„În ultimii 3 ani, de când am preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean, Țara Lăpușului a beneficiat și beneficiază de proiecte majore:

Proiecte pentru dezvoltarea turistică:

  • Reabilitarea a 8 gospodării tradiționale din Comuna Lăpuș;
  • Rezervația de zimbrii din Băiuț.

Proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii:

  • DJ 171 Costeni – Stoiceni (prima dată asfaltat – finalizat);
  • DJ 109G – Vima Mică – Boiu Mare (prima dată asfaltat – finalizat);
  • DJ 109F – Rogoz – Lăpuș – Băiuț – Cavnic (lucrările vor începe la finele lunii martie ale acestui an);
  • DJ 171 – Limită Bistrița-Năsăud – Suciu – Rogoz (a fost demarată procedura de licitație publică);
  • DJ 171A – Suciu de Sus – Groșii Țibleșului (a fost demarată procedura de licitație publică).

Proiecte pentru dezvoltarea economică:

  • La Târgu Lăpuș construim un parc industrial de specializare inteligentă, care va contribui la creșterea potențialului economic al zonei. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional”, a transmis președintele Consiliului Județean Maramureș.

În cadrul întâlnirii au participat și Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș, senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, deputatul Florin Alexe, Ionică Muntean, secretar PNL Maramureș, dar și primarii din Țara Lăpușului.

Sursa: Ionel Bogdan

Articolul Maramureș: președintele CJ Ionel Bogdan s-a întâlnit cu aleșii locali ai PNL din Țara Lăpușului pentru a prezenta realizările în urma colaborării cu administrațiile locale apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment