Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Candidez pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad

Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Candidez pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean AradPreședintele CJ Arad Iustin Cionca Candidez pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad

Președintele CJ Arad Iustin Cionca Candidez pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a anunțat că va candida pentru al treilea mandat de președinte al CJ Arad.

”În Colegiul Director al PNL Arad am fost votat astăzi, în unanimitate, candidat pentru alegerile de anul acesta. Mulțumesc colegilor liberali!

Continuăm marile proiecte ale județului Arad, în aceeași echipă, cel puțin alături de 57 de primari performanți, 447 de consilieri locali care și-au câștigat mandatul la alegerile locale precedente.

Obiectivul nostru este însă chiar mai ambițios, pentru că PNL s-a întărit la Arad în ultimii patru ani cu primari buni, și avem proiecte foarte importante pe care le-am inițiat și, unele, le-am și încheiat deja.

Candidez pentru continuarea acestor proiecte și pentru că împreună cu arădenii, cu colegii din PNL Arad, construim o comunitate arădeană puternică și atractivă!”, a declarat liberalul Iustin Cionca.

Sursă: Facebook Iustin Cionca

Articolul Președintele CJ Arad Iustin Cionca: Candidez pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Arad apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment