Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Reabilităm cu bani europeni Școala nr.1 din Dărăști-Ilfov

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Reabilităm cu bani europeni Școala nr.1 din Dărăști-IlfovPreședintele CJ Ilfov Hubert Thuma Reabilităm cu bani europeni Școala nr.1 din Dărăști Ilfov

Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma Reabilităm cu bani europeni Școala nr.1 din Dărăști Ilfov

Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov, a anunțat că s-a aprobat, în ședință de consiliu, asocierea cu primăria pentru proiectul de reabilitare și modernizare a Școlii din Dărăști.

”Urmează să depunem cererea de finanțare prin Programul Regional București-Ilfov 2021-2027. 

Modernizăm clădirea în care funționează școala, dar și un alt corp, folosit ca anexă. Vom reface și instalațiile electrice, vom monta o centrală pe gaze naturale, vom înlocui tâmplăria, vom construi rampă de acces și grup sanitar pentru persoanele cu dizabilități.

Investiția este estimată la aproape zece milioane de lei, iar durata de execuție este de doi ani.

Educația este prioritară pentru mine. De când sunt președinte CJ Ilfov, investițiile în infrastructura educațională se ridică la 36 de milioane de euro.

La această sumă din fonduri proprii adăugăm și banii europeni. Nu avem voie să ratăm nicio linie de finanțare, dacă vrem ca cei mici să invețe în cele mai bune condiții.”, a declarat liberalul Hubert Thuma.

Sursă: Facebook Hubert Thuma

Articolul Președintele CJ Ilfov Hubert Thuma: Reabilităm cu bani europeni Școala nr.1 din Dărăști-Ilfov apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment