Roman: Primăria a început lucrările de modernizare la Centrul de Permanență Anton Pann

Roman: Primăria a început lucrările de modernizare la Centrul de Permanență Anton PannPrimăria municipiului Roman a început lucrările de modernizare la Centrul de Permanență Anton Pann.

„Consolidarea infrastructurii sanitare este o prioritate constantă pentru administrația locală. Investim în mod substanțial în modernizarea Spitalului Municipal de Urgență Roman, reabilităm Policlinica, dar nu uităm nici de Centrele de Permanență, îmbunătățind astfel condițiile și calitatea serviciilor medicale oferite în municipiul nostru.

În această perioadă, spațiul este atent reconfigurat și igienizat de către echipa Direcției de Servicii Edilitare a Primăriei, pentru a îndeplini standardele sanitare actuale. Mi-am propus ca cetățenii să aibă acces la servicii de sănătate de înaltă calitate, iar acest lucru se întâmplă”, a declarat Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Articolul Roman: Primăria a început lucrările de modernizare la Centrul de Permanență Anton Pann apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment