Primarul Ioan Turc: Au început lucrările la a doua parcare etajată din municipiul Bistrița – investiție de 4.6 milioane lei

Primarul Ioan Turc: Au început lucrările la a doua parcare etajată din municipiul Bistrița – investiție de 4.6 milioane leiIoan Turc, primarul municipiului Bistrița, a anunțat că au început lucrările la a doua parcare etajată din oraș. Investiția este în valoare de 4.6 milioane lei.

„Proiectul prevede amenajarea întregii suprafețe a terenului cu spații verzi, alei pietonale, corpuri de iluminat, mobilier urban, dar va exista și o stație de încărcare pentru autovehicule electrice. Pentru demisol sunt prevăzute 46 de locuri de parcare, iar la parter 54, dintre care două locuri destinate persoanelor cu dizabilități.

În spațiul exterior vor fi zone verzi amenajate cu diferite tipuri de vegetație și arbori, o platformă subterană de depozitare selectivă a gunoiului menajer, alei pavate și alei carosabile”, a transmis edilul liberal.

Sursa: Ioan Turc

Articolul Primarul Ioan Turc: Au început lucrările la a doua parcare etajată din municipiul Bistrița – investiție de 4.6 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment