Timiș: drumul dintre Șag și Sânmihaiu Român va fi modernizat printr-o investiție în valoare de 15.5 milioane lei

Timiș: drumul dintre Șag și Sânmihaiu Român va fi modernizat printr-o investiție în valoare de 15.5 milioane leiAlexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că drumul dintre Șag și Sânmihaiu Român va fi modernizat printr-o investiție în valoare de 15.5 milioane lei. Liberalul a precizat că proiectul va primi finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

„Autorizația de Construire a fost emisă, ținând cont că este deja semnat contractul pentru proiectare și execuție, lucrările ar putea începe la sfârșitul lunii viitoare.

Vom îmbunătăți condițiile de circulație și siguranța participanților la trafic, ne propunem să scurtăm timpii de parcurs între Sânmihaiu Român și Șag, tronsonul urmând să facă parte din Centura alternativă a Timișoarei”, a precizat vicepreședintele CJ Timiș.

Sursa: Alexandru Proteasa

Articolul Timiș: drumul dintre Șag și Sânmihaiu Român va fi modernizat printr-o investiție în valoare de 15.5 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment