Primarul Florin Birta: A început pavarea piațetei din strada Independenței a municipiului Oradea

Primarul Florin Birta: A început pavarea piațetei din strada Independenței a municipiului OradeaFlorin Birta, primarul municipiului Oradea, a transmis că a început pavarea piațetie din strada Independenței. Proiectul prevede pavarea unei alei pietonale deasupra parcării subterane din strada Independenței. Suprfața obiectivului de investiții are 7.600 mp.

„După finalizarea acestei investiții, prevăzută până la jumătatea acestui an, orădenii vor câștiga o zonă publică de calitate pentru recreere, amplasată în imediata apropiere a statuii lui Mihai Eminescu. Aici vor putea fi organizate inclusiv evenimente cu caracter social-cultural.

Spațiul urban nou creat va fi unul reprezentativ pentru oraşul nostru, prin reinterpretarea în cheie modernă a stilului Art Nouveau – Secession, specific Oradiei”, a transmis Florin Birta.

„Se lucrează și la zona de promenadă prevăzută cu spații verzi și cu acces terasat către râul Crișul Repede.

Peste 500 de plante vor popula spațiile verzi: arbori și arbuști ornamentali, plante perene și plante cățărătoare.

Este prevăzut și un spațiu de odihnă, marcat de băncuţe cu jardinieră din bloc de granit auriu și şezut din lemn”, a adăugat edilul liberal.

Sursa: Florin Birta

Articolul Primarul Florin Birta: A început pavarea piațetei din strada Independenței a municipiului Oradea apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment