București: Primăria Sectorului 6 a făcut recepția lucrărilor de reabilitare realizate la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”

București: Primăria Sectorului 6 a făcut recepția lucrărilor de reabilitare realizate la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”București Primăria Sectorului 6 a făcut recepția lucrărilor de reabilitare realizate la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”

București Primăria Sectorului 6 a făcut recepția lucrărilor de reabilitare realizate la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”

Primăria Sectorului 6 a anunțat că a avut loc recepția lucrărilor de reabilitare realizate la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”.

O comisie formată din reprezentați ai școlii și ai Inspectoratului de Stat în Construcții, ISU, Disciplina în Construcții, Poliția Locală Sector 6, Administrația Școlilor Sector 6, arhitecți, proiectanți, executant, toți aceștia au inspectat cu lux de amănunte tot: interior, exterior, spații tehnice.

„Săptămâna aceasta vom recepționa 5 școli care au fost complet reabilitate. Este vorba despre:

  • Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, la care suntem acum;
  • Școala Gimnazială „Sf. Calinic de la Cernica”;
  • Școala profesională specială pentru deficienți de auz “Sfânta Maria”;
  • Colegiul Tehnic „Petru Maior”;
  • Școala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu”.

“Gheorghe Asachi” e prima școală recepționată pe anul acesta și arată foarte bine, este renovată, totul este nou. Copiii vor reveni aici imediat după vacanța de iarnă.

Construim de la zero creșe, grădinițe, corpuri de școală, dar le și reabilităm, pentru a fi eficiente energetic și pentru a obține autorizații ISU. Este foarte important!

Când am venit primar, nu existau autorizații ISU pentru cele mai multe școli din Sectorul 6, acum încep să apară.

De asemenea, lucrările au durat mai mult la unele școli pentru că, după ce am început reabilitarea, am constatat că există și risc seismic, astfel că am contractat și lucrări de consolidare.”, a explicat primarul liberal Ciprian Ciucu, prezent la recepția lucrărilor.

În toate cele 5 școli reabilitate și recepționate săptămâna aceasta se va aduce, săptămâna viitoare, mobilierul. Deocamdată sunt aceleași bănci în care copiii învață deja.

Pentru că în curând, anul acesta, printr-un alt proiect PNRR, Primăria Sectorului 6 va dota cu mobilier și echipamente IT toate unitățile școlare din Sectorul 6 (27 de grădinițe, 24 de școli gimnaziale, 14 colegii și licee).

De luni, 26 februarie, vor fi din nou ocupate de elevi și profesori.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Articolul București: Primăria Sectorului 6 a făcut recepția lucrărilor de reabilitare realizate la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment