Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Am lucrat astăzi, la Bruxelles, cu colegii din conducerea Organizației Seniorilor Național Liberal la obiectivele noastre pentru sprijinirea persoanelor vârstnice din România

Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Am lucrat astăzi, la Bruxelles, cu colegii din conducerea Organizației Seniorilor Național Liberal la obiectivele noastre pentru sprijinirea persoanelor vârstnice din RomâniaSiegfried Mureșan, europarlamentar PNL, a avut o întrevedere la Bruxelles cu membrii din conducerea Organizației Seniorilor Național Liberal pentru a discuta despre obiectivele privind sprijinirea persoanelor vârstnice din România, atât la nivel național, cât și european.

„Seniorii României trebuie respectați și drepturile lor trebuie apărate. Pe lângă garantarea veniturilor decente, trebuie să asigurăm seniorilor României un nivel de trai european, adică acces la un stil de viață mai activ, oportunități de ocupare a timpului liber, încurajarea socializării și combaterea singurătății în rândul persoanelor vârstnice.

Politicile de sprijinire a seniorilor implementate cu succes de ani de zile în alte țări europene pot fi adaptate la nevoile noastre și ajustate. Vom lucra în următoarea perioadă la aceste soluții pentru a le include în programul politic al Partidului Național Liberal pentru alegerile europene”, a declarat Siegfried Mureșan, europarlamentar PNL.

sursă: Siegfried Mureșan, Facebook

Articolul Europarlamentarul Siegfried Mureșan: Am lucrat astăzi, la Bruxelles, cu colegii din conducerea Organizației Seniorilor Național Liberal la obiectivele noastre pentru sprijinirea persoanelor vârstnice din România apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment