Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunțat suplimentarea curselor TAROM Suceava – București

Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunțat suplimentarea curselor TAROM Suceava – BucureștiGheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, anunță suplimentarea curselor TAROM Suceava – București.

Începând cu 3 aprilie, pe durata sezonului de vară, în zilele de miercuri, vineri și duminică, va exista câte o cursă dinspre Otopeni spre Suceava la 8:10 și de la Suceava spre Otopeni la 9:45.

„Adăugarea acestor curse este extrem de importantă pentru că lipseau cursele de dimineață spre Suceava, în timp ce unii călători preferă să meargă dinspre Suceava spre București la o oră mai târzie decât cea a curselor actuale. Continuăm eforturile noastre de a mări numărul de zboruri de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava. Așteptăm în continuare și alți operatori pentru curse internaționale. TAROM va asigura 12 frecvențe pe săptămână de la Suceava spre Otopeni”, a declarat Gheorghe Flutur, Președintele CJ Suceava.

Programul curselor zilnice ramane neschimbat, respectiv:

– decolare Otopeni 21:45 – aterizare Suceava 22:55

– decolare Suceava 05:20 – aterizare Otopeni 06:35

În zilele de miercuri, joi și vineri, cursele vor fi operate astfel:

– decolare Otopeni 08:10 – aterizare Suceava 09:20

– decolare Suceava 09:45 – aterizare Otopeni 11:00.

În zilele de Sâmbătă și Duminică, zborurile vor avea următorul orar:- decolare Otopeni 12:45 – aterizare Suceava 13:55

– decolare Suceava 14:20 – aterizare Otopeni 15:35.

sursă: CJ Suceava, Facebook

Articolul Președintele CJ Suceava Gheorghe Flutur a anunțat suplimentarea curselor TAROM Suceava – București apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment