Bihor: primăria Oradea va amenaja 200 de locuri noi de parcare pe străzile Milcovului și Martin Andersen Nexo

Bihor: primăria Oradea va amenaja 200 de locuri noi de parcare pe străzile Milcovului și Martin Andersen NexoPrimăria Oradea continuă lucrările de regenare urbană din cartierul Rogerius. Astfel, în urma demolării garajelor existente pe străzile Milcovului și Martin Andersen Nexo, vor fi amenajate 200 de locuri de parcare, accese și spații verzi.

„Aproximativ 200 de locuri de parcări de domiciliu vor fi amenajate, începând cu această primăvară, pe cele două străzi, în locul garajelor existente. Acestea vor fi supuse reamenajării prin realizarea de alei de acces, spații verzi și locuri de parcare de domiciliu pentru locuitorii din zonă, inclusiv pentru cei care au deținut garaje.

Până la sfârșitul lunii martie urmează să fie desființate 150 de garaje aflate pe teren public, urmând ca după eliberarea amplasamentului acestea să fie amenajate, delimitate și numerotate, respectiv să fie atribuite prin asociațiile de proprietari”, a transmis conducerea primăriei Oradea.

Sursa: Primăria Oradea

Articolul Bihor: primăria Oradea va amenaja 200 de locuri noi de parcare pe străzile Milcovului și Martin Andersen Nexo apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment