Bihor: stadiul fizic al lucrărilor la Centura Sânmartin a depășit 80% – investiție de 177 milioane lei

Bihor: stadiul fizic al lucrărilor la Centura Sânmartin a depășit 80% – investiție de 177 milioane leiCentura Sânmartin

Centura Sânmartin

Conducerea Consiliului Județean Bihor a anunțat că stadiul fizic al lucrărilor la Centura Sânmartin a ajuns la peste 80%. Investiția este în valoare de 177.238.798 lei, finanțarea fiind obținută prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

„La pasajul suprateran de peste drumul comunal spre stațiunea Băile 1 Mai lucrările sunt mai avansate, fiind turnată și placa de suprabetonare. În săptămânile următoare se vor realiza toate armăturile și la pasajul de peste Centura Oradea, urmând să fie turnată placa de suprabetonare și realizată hidroizolația. Cu montarea tuturor grinzilor se intră în ultima etapă a lucrărilor: turnarea stratului de asfalt, montarea balustradelor de protecție, semnalizarea și marcajele. În luna mai va fi deschisă circulația pe varianta ocolitoare Sânmartin”, a transmis Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor.

„Drumul de legătură între Municipiul Oradea și Comuna Sânmartin va avea o lungime de 5,75 km și, în plus, bretele de legătură cu DN76 și localitatea Haieu, cu o lungime de 2,27 km.

Traseul pornește de pe strada Iancu de Hunedoara, din Oradea, și continuă de-a lungul Pârâului Peța, spre Băile 1 Mai. Ocolește Băile Felix și revine în DN 76 la ieșirea din stațiune spre Beiuș, înainte de a vira spre localitatea Cordău”, a adăugat conducerea CJ Bihor.

Sursa: Consiliul Județean Bihor

Articolul Bihor: stadiul fizic al lucrărilor la Centura Sânmartin a depășit 80% – investiție de 177 milioane lei apare prima dată în PNL media.Vezi postara pe siteul pnl.ro

No Comments

Post A Comment